6

Det är onsdag och skolan idag gick bra, men man längtar ju lite tills man slutar, hehe.
Idrott hade vi första gången idag och man fick veta att vi skulle orientera nästa vecka vilket jag verkligen ogillar med stort O!!!! men iallafall så började idrotten lugnt och jag engagera mig inte tillräckligt för att bli svettig vilket jag inte kände för att göra dig hehe. Men sen vart det ju förjäkligt när vi var tvunga att springa, puhh!

skolan slutatillslut iallafall och jag åkna ner till stan och mötte upp Julia som skulle köpa ett par jeans på Gina Tricot och kolla in en grön jacka på Bikbok. Jag köpte en blå blus på Gina faktiskt förundrad själv, eftersom jag inte vill köpa kläder på Gina men nu vart det så iallafall tror det mest var trost shoppande....

Nu är jag hemma och kollar in "Say yes to the dress", och jag äter den grymt god chokladen från Lindt!!

Ha det bra
Så ses vi snart
//Biinnjjoo


5

Dagen var så sjukt jobbig, det var en sådan här "faan va ful jag serut idag" ser lika dan ut som alla andra dar men just vissa dagar inser mansjälv hur man ser ut hahaha. Nej men jag var som sagt jätte trött vilket visade sig när jag glömde fotbollskorna hemma.....

Så på fotbollen satt jag med lina och amanda zaza medan micho hade min mobil som ledde till de fina inlägg som dök upp på facebook. Och så var man tvungen att vänta på att komma hem och ta bort inläggen, för att man inte kan ta bort inlägg från mobil vilket jag tycker är mycket oroligt.

Lina och jag gck på stan efter skolan och jag köpte en tröja så dage vart bättre efter det!!!
Och nu är jag hemma och har pratat med Julia några gånger så där. För det mesta har vi pratat om fredag som vi är fett taggade på, eftersom vi ska sitta hemma och spela tv-spel!!!

Jag vet iallafall vad jag ska ha för kläder på mig imorgon, så nu väntas tiden då alla Gossip Girl avsnitt av säsong 3 och inväntan av att orka göra läxorna.

Ha det bra
Så ses vi snart
//Biinnjjoo


Julia & Jag ♥

4

Dagen börja kl 5.30 i Almunge, efter att ha fixat mig klart inför skolan tog jag bussen in.
Satt i skolan till resten av flick kåren kom och det var dax för matte. Lektionen gick åt att flytta lådor och andra saker från klassrummet till fysiksalen. Efter det var det Spanska vilket gick helt okej eftersom vi satt och intervjua varanda. Efter det orkade jag inge mer skola men det var bara att ta sig igenom de 2 lektionerna som var kvar tills lunch. när väl de fyra lektionerna var över kändes det väääääldigt skönt och jag fick en trevlig åkkompis att åka hem det med namnet Emma Carlsson. Så satt och hade det trevligt med henne.

På fredag planerar jag och julia att sitta och spela tv-spel medans de andra åker till fest hos mange-fesen. Låter så kul "medans alla andra ungdomar är ute och festar sitter vi inne en fredagskväll och spelar" hahaha. Men men vi letar efter någon som jag några tv-spel att låna ut. så vi får se hur det går....

Ha det bra
Så ses vi snar
//Biinnjjoo


Gotland 2011


Söndag

Satt nyss med ansiktsmask och kollade på "Paul". Skojjigt film var ju det.
Senare blir det nog en film till, men jag hittar inga filmer som jag tror är bra, hum...

Får väll kolla vad jag ska ha på mig imorgon också...

Ha det bra
Så ses vi snart
//Biinnjjoo


Kroatien

Lördag

Vaknade hos Sandra eftersom jag sov över hos henne efter överaskningsfesten igår, fast hon visste inte att jag skulle sova hos henne förrän den tidpunkten då festen vart avslöjad. I varjefall så åkte vi på DM match i spöregn och smurtig som man är glömmer man andra skor är klackar att gå i, så såg lite fail ut med match kläder och klackar när man skulle på samlingen och allt. Matchen sluta 4-1 till Fanna.

Kvällen bestod av filmer (själv) medands mamma var och åt hos några vi känner som btw är våra grannar. Men morgondagen ska nog tillbringas hemma kanske lite mer film och goa sig lite hehe.

Ha det bra
Så ses vi snart
//BiinnjjooGulliga flickor

3

Sandras födelsedag var det denna dag och överaskningsfesten lyckades förbli en överaskning tills jag och julia lyckades få sandra till Elinas hus och festen kunde börja! 
 
Skolan gick ju helt ok den med fotboll första lektionen och efter det var det spanska men vikarien skulle bara ta närvaro och sen fick vi ha håla och efter det ver det so. Och sen gick jag hem till kullbergarna med julia.

Grattis Sandra!


2

Vandringen var hej hopp säger jag bara.
Börja dagen med att råka ta en buss förtidigt som tur var så var matilda på plats i skolan ett litet tag efter mig. Senare tog vi alla bussen från Heidenstam till Gamla Uppsala och på börja vandringen medans det åska. Matilda och jag kom ifrån gruppen och fortsatte gå medans resten av klassen satt och åt, vilket vi var omedvetna om.

Men vi gick rätt och var typ de ända eftersom dagen sluta vid 12 för att andra klasser var så utspridda och gick fel plus att det spöööregna! så matilda och jag kom fram till Fyrishov och tog därefter bussen mot station och avsluta dagen med shopping!!

Ha det bra
Så ses vi snart

//Biinnjjoo


1

Första dagen av skolan var inte lika hemsk som jag trodde. Kanskse var för att vi bara satt och prata, fick skåp och scheman. Imorgon blir det lite sovmorgon innan vi ska ut och vandra på erikleden heter den tror jag.
Så jag ska väll tag och tänkta på vad jag ska ha på mig, hehe nu börjar allt det igen!

Ha det bra
Så ses vi snart

//BiinnjjooSåg ut såhär idag, typ...

Torsdag

Hum jag får komma igång med mitt flyt att börja blogga igen....

Idag ska jag bara vara hemma i Vilan, och senare åker jag till träningen på Yrsa (snart är Vaksalamatchen!).
Blir hämtad av bror och åker sedan tillbaka till Vilan. Imorgon blir det tacokväll och övernattning med kullbergarna, sandra, elina och kanske issa o kajsa. På lördag åker vi vidare och kollar på match(er).

Ha det bra
Så ses vi snart
//Biinnjjoo


Gotland

Måndag

Det var ju ett tag sedan....

Nu är jag hemma och igår tillbringade jag dagen med Sandra hos kullbergarna, Sandra och jag kolladepå freja och julias match och efter det åkte vi hem till dem och hyrde film och hade det bra!

Förra veckan var jag på Gotland med Sandra, great! va ju det.
Jag har massa bilder från veckan, som kanske kommer upp senare.För nu har jag precis fått upp Kroatien bilderna!

Nu i veckan ska jag komma igång med träningen för på söndag ska gusk möta vaksla på årsta ip....
Och jag sitter och skriver på en engelsk historia nu som tar tid vill jag säga.
Men så börjar ju skolan nästa vecka så skit på det!!

Ha det bra
Så ses vi snart

//Biinnjjoo


Sandra♥

Kroatien Bilder

RSS 2.0